Therapie Eindhoven

De behandeling is praktisch en oplossingsgericht. Natuurlijk kan het nodig zijn naar het verleden te kijken, maar we richten ons vooral op een toekomst waarin jij je beter kunt voelen.

Werkwijze

In de gesprekken die we hebben staan verandering en/of acceptatie centraal. We zullen samen onderzoeken hoe je denkt en voelt en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Je leert omgaan met bepaalde emoties en we besteden ruim aandacht aan de lichamelijke klachten die je misschien hebt.

Therapie Eindhoven: we gaan het samen doen

Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. En we gaan niet onderzoeken waar het misgaat of waar je tekort schiet, nee, onze wegwijzers zijn jouw kracht, je eigen successen uit het verleden.

We nemen jou als uitgangspunt, jouw belevingswereld, hoe jij de dingen ziet en voelt, daar ligt de kern van de oplossing.

We werken met Therapie Eindhoven vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. We verwachten eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van ons verwachten.

Duur en doelstellingen

De behandeling bij Therapie Eindhoven bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geven we aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken.

Uiteenlopende klachten

Je kan met uiteenlopende klachten bij ons terecht. Onderstaand een aantal klachten waar je mee terecht kan:

Wat wij voor jou kunnen doen…

Wil je meer weten over therapie Eindhoven? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.