Psychologen in Eindhoven

Maak kennis met onze psychologen in Eindhoven. Hieronder zie je een kort profiel van Tjerko, Ans en Roanne. Als onze psychologen zijn universitair geschoold, vaak aangevuld met veel relevante opleidingen. Daarnaast is iedereen aangesloten bij een erkende beroepsvereniging.

Klik voor meer informatie op de link naar hun eigen profielen. Wij werken samen op diverse locaties in Eindhoven, zo is er altijd iemand in de buurt waar je snel terecht kunt. Afspraken zijn vaak ook mogelijk in de avond.

Contact met Psycholoog Eindhoven

Twijfel je of je naar een psycholoog kunt gaan met jouw hulpvraag? Bel gewoon even naar de praktijk. Onze assistent kan je alles vertellen over ons, onze werkwijze en geef jou een passend advies. Een afspraak maken kan ook. Je kunt bellen naar 040-3041077, we zijn op werkdagen bereikbaar tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.00. Je kunt ook altijd een bericht sturen.

Roanne Helwig, Psycholoog, Eindhoven

Psychologen Eindhoven - Roanne Helwig

Als psycholoog wil ik mensen helpen. Door hierbij systeemtherapie in te zetten kan ik psychologie en therapie combineren. Bovendien sluit systeemtherapie aan bij mijn visie: we zoeken verbinding met het verleden en het heden en gaan van daaruit samen naar de toekomst.


Tjerko Verhaak, Psycholoog, Waalre

Psychologen Eindhoven - Tjerko Verhaak

Mijn naam is Tjerko Verhaak, en ik ben psycholoog in Waalre, vlakbij Eindhoven. In mijn praktijk zie ik veel verschillende klachten voorbij komen, zoals stress, burn-outs, bore-outs en loopbaanvraagstukken.  


Ans Schepers, Psycholoog, Eindhoven

Psychologen Eindhoven - Ans Schepers

Ik ben Ans Schepers, psycholoog Eindhoven en mijn werkwijze is professioneel met een toegankelijke, mensgerichte aanpak. Afspraken zijn ook online mogelijk.