Psychologen in Eindhoven

Maak kennis met onze psychologen in Eindhoven. Hieronder zie je een kort profiel van Ans en Roanne. Als onze psychologen zijn universitair geschoold, vaak aangevuld met veel relevante opleidingen. Daarnaast is iedereen aangesloten bij een erkende beroepsvereniging.

Klik voor meer informatie op de link naar hun eigen profielen. Wij werken samen op diverse locaties in Eindhoven, zo is er altijd iemand in de buurt waar je snel terecht kunt. Afspraken zijn vaak ook mogelijk in de avond.

Contact met Psycholoog Eindhoven

Twijfel je of je naar een psycholoog kunt gaan met jouw hulpvraag? Bel gewoon even naar de praktijk. Onze assistent kan je alles vertellen over ons, onze werkwijze en geef jou een passend advies. Een afspraak maken kan ook. Je kunt bellen naar 085 4015 337, we zijn op werkdagen bereikbaar tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.00. Je kunt ook altijd een bericht sturen.

Roanne Helwig, Psycholoog, Eindhoven

Psychologen Eindhoven - Roanne Helwig

Als psycholoog wil ik mensen helpen. Door hierbij systeemtherapie in te zetten kan ik psychologie en therapie combineren. Bovendien sluit systeemtherapie aan bij mijn visie: we zoeken verbinding met het verleden en het heden en gaan van daaruit samen naar de toekomst.