Cliënten vertellen

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij Psychologen Eindhoven.

5/5

“Ik maakte het moeilijker dan het was. Ondanks dat ik veel verdriet heb om het plotselinge overlijden van mijn vader na een kort en hevig ziekbed heb ik me bij Maudy aangemeld. Ik was bang dat ik een enorme terugval zou krijgen na de begrafenis. Ik vond het erg spannend om te komen, maar eenmaal binnen was deze spanning snel weg en stelde Maudy mij erg op mijn gemak. Nadat Maudy mij de rouwfases duidelijk had gemaakt, en gewerkt heeft met imaginaire exposure, vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Door haar gesprekken heb ik inzicht gekregen in de gevoelens en pijn in plaats van dat deze mij angstig maken. Maudy bedankt.”

5/5

Evi is vriendelijk heeft een open houding en stelde goede vragen. Hierdoor durfde ik mij stappen te zetten en zag ik de patronen van mijn leven. Met hulp van Evi zit ik inmiddels weer goed in mijn vel. Dank daarvoor!

Ik heb het geluk gehad dat Roanne in mijn gezin is gekomen. Ze is enthousiast en zet zich volledig voor ons in. Ze steunt ons in slechte tijden maar gelukkig ook in boeiende tijden. Ze heeft veel inlevingsvermogen en daardoor voel ik me gehoord en begrepen. Ze is ook eerlijk wat soms pijnlijk is maar daar leer je van. Ze is een goede therapeute maar ook een mooi mens met een hart op de goede plaats.

Heb je nog vragen of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email