Psychologen Eindhoven

Maudy Guldenaar – Psycholoog in Eindhoven

Mijn naam is Maudy. Ik ben sinds 2007 afgestudeerd als psycholoog (NIP) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Mijn grote drijfveren zijn om mensen te helpen weer te functioneren op een manier, die hen bevrediging en voldoening geeft; en om hen weer plezier te geven in het leven. Ik vind het prachtig om te zien hoe in mensen zelf de oplossingen c.q. antwoorden liggen om psychologische problemen de baas te worden, ze hiervan bewust te maken en de mensen te leren hoe ze hier op een positieve manier mee om kunnen gaan. Deze mogelijkheden hebben het alleen nog nodig om gezien, gestimuleerd en (be)geleid te worden.

Tijdens de begeleiding heb ik de afgelopen jaren diverse groeiprocessen van cliënten in alle leeftijden mogen ervaren, welke mij vaak hebben verwonderd en respect voor de cliënten hebben afgedwongen, op het gekregen resultaat waar we samen naar toe hebben gewerkt.

Ik zie het dan ook als mijn taak in de rol van hulpverlener om obstakels en belemmerende gedachtes voor groei weg te nemen. Dat kan alleen door als hulpverlener samen met de cliënt de obstakels te ontdekken c.q. zichtbaar en hanteerbaar te maken, en ze te minimaliseren door ze uit te dagen. Ik zie het als mijn taak, om de eigen gereedschapskist van mensen meer zichtbaar te maken en waar gewenst aan te vullen.

Geen twee mensen zijn namelijk hetzelfde en geen twee mensen hebben dezelfde beleving van een hulpvraag. Daarom verdienen ze ook die werkwijze van mij als professional die aansluit op de behoefte van de cliënt waardoor een behandeling nooit hetzelfde zal zijn. Graag kijk ik samen met de cliënt, welke aanpak het beste aansluit bij de behoeften en de mogelijkheden en sta ik voor maatwerk.

Wellicht mag ik je binnenkort verwelkomen binnen de praktijk om samen stappen te ondernemen naar een beter welzijn van jou.

Maudy

Contact met Psycholoog Eindhoven

Zou je graag een keer een gesprek met Maudy of een andere behandelaar willen om te zien of de therapie wat voor jou is? Neem dan contact op met ons. Wij hopen je snel een keer te ontmoeten bij Psycholoog Eindhoven.